Aanbieding
Wij zijn alle dagen, ook tijdens het weekend, bereikbaar voor Informatie

Aanbieding
Altijd de beste aanbieidng onder de zon!

Buy & Charter


Ook interesse in een eigen zeiljacht in Turkije ?

Een droom waarmaken? Altijd al een zeiljacht willen hebben maar wél in een heerlijk klimaat en in een fantastische omgeving? Vind je het geen probleem om zelf een aantal weken te zeilen en de rest van het seizoen het zeiljacht te verhuren? SailBest biedt unieke mogelijkheden.

SailBest beoordeelt jaarlijks zeer kritisch de samenstelling van haar vloot. Hierbij wordt gekeken naar de verhuurbaarheid van de verschillende types en uiteraard naar de hoeveelheid schepen per type. Voor het Buy & Charter concept komen uitsluitend Bavaria schepen in aanmerking. Wij streven naar eenheid in de vloot en alle schepen zijn gelijk uitgerust volgens een vast concept. Als er aanvullende wensen betreffende de uitrusting van het schip zijn, is dit uiteraard in overleg mogelijk. Het schip vaart onder Nederlandse vlag in Turkije. Het schip is vrij van BTW betaling plus SailBest kan een zeer aantrekkelijke aanschafkorting  aanbieden.

De nieuwe lijn van Bavaria heeft grote panoramaramen waardoor er veel licht naar binnen kan komen. Door de nieuwe opbouw van het dek word er meer ruimte gecreëerd zowel onder- als bovendeks. De kuip van de Bavaria 37 en 41 geeft nog meer ruimte voor een vrije doorloop door de 2 stuurwielen en de aangepaste kuiptafel.

Heb je interesse om mee te doen in het Buy and Charter programma? Geef dan je voorkeuren en/of interesses door via het contactformulier of bel ons voor meer informatie.

Doordat het zeiljacht verhuurd wordt gedurende de tijd dat je zelf niet vaart, kost het zeiljacht geen duizenden euro's per jaar maar vaart men kosteloos.  Altijd mooi weer, bij aankomst een schip dat schoon en vaarklaar is en geen zorgen over het onderhoud.

Buy en Charter
Je bent 100% eigenaar van het schip. En je kunt vrij gebruik van het schip zoveel men wilt. Het rendement is in overeenstemming met het aantal verhuurde weken en het eigen gebruik van het schip.


Voordelen van het buy en charterplan van SailBest:
Vakkundige marketing en beoordeling van de samenstelling van de vloot zal er voor zorgen dat het rendement zo optimaal mogelijk is.
SailBest heeft een officieel servicepunt voor Bavaria in Palmiye Marina Orhaniye
Je eigen schip ligt, wanneer ú wilt, kant en klaar te wachten om aan te monsteren.
SailBest zal zorg dragen voor een professionele begeleiding bij aankoop en levering.
Door profesioneel onderhoud van ons eigen technisch serviceteam blijft het schip in een fantastische conditie.


Is uw interesse gewekt ? Voor meer informatie over de schepen en de voorwaarden en mogelijkheden kunt u dit contactformulier invullen en verzenden
U mag uiteraard ook telefonisch contact met ons opnemen: 0321 38 14 01

 

Technische service SailBest Palmiye Yacht Marina SailBest