Aanbieding
Wij zijn alle dagen, ook tijdens het weekend, bereikbaar voor Informatie

Aanbieding
Altijd de beste aanbieidng onder de zon!

Flottielje routes in Turkije 2018:

 
Zeilen in Turkije met de flottielje van SailBest in 2018 ! Door onze basis in Orhaniye, Englisch Harbour en Göcek kunnen wij een zeer gevarieerd flottielje programma aanbieden. Flottielje zeilen in de Middellandse zee bij SailBest met elk jaar wéér nieuwe routes !


Iedere zaterdag is er een afvaart voor een 8 of 15 daagse flottielje, ook tijdens de zomer vakantie !

Met trots presenteren wij ons programma voor het seizoen 2018, zeer gevarieerd met vele One-Way routes.  Dit jaar zijn er 1 en 2 weekse routes tijdens de schoolvakantieperiode en de Specials vanuit Orhaniye naar het prachtige gebied bij English Harbour. en natuurlijk de 2 landen tour.
Veel One-Way routes van 1 week. Kortom voor ieder wat wils.
Met Göcek, Englisch Harbour én Orhaniye als vertrekhavens  biedt SailBest een zeer grote keuze aan routemogelijkheden. Er zijn verschillende 8 en 15 daagse flottieljes, zowel naar het pittoreske oosten als naar het gemoedelijke westen.

Onze exclusieve route dit jaar is de 2 landen tour waarbij we 5 tot 6 Griekse eilanden aan zullen doen. We zullen 6 keer overnachten in het buurland Griekenland en je zal ontdekken dat de culturen van Griekenland en Turkije helemaal niet zover uit elkaar liggen. 

Wij hebben 15 daagse routes waarbij ook écht de volle route niet onderbroken wordt omdat de flottieljeleiding terug naar de thuishaven moet zodat er alle flexibiliteit is om de route op de beste manier te varen. Het grote voordeel is dat iedereen ook 15 dagen bj elkaar blijft zodat er een hechte groep ontstaat

Ook alle 8 daagse flottieljes zijn met elkaar te combineren zodat er een afwisselende 15 daagse tocht ontstaat.

Doordat wij de routes vooraf bekend maken weet iedereen waar hij aan toe is, je hebt de keuze uit vele verschillende vertrekdata en de speciale kenmerken van de routes staan zeer uitgebreid beschreven.Flottielje routes  2018 !

 8 daagse:   Oneway  Orhaniye - Göçek
 8 daagse:   Oneway  Göçek - Orhaniye
 8 daagse:   Orhaniye: Sailors Paradise  route 
 8 daagse:   Orhaniye: Datça route
 8 daagse:   Oneway Orhaniye - English Harbour
 8 daagse:   Oneway English Harbour - Orhaniye
 ​8 daagse:   Oneway Orhaniye - Marmaris (Nieuw)
 8 daagse:   Oneway Marmaris - Orhaniye (Nieuw)
15 daagse:  Orhaniye - Göçek - Orhaniye route
15 daagse:  2 Landen Turkije en Griekse eilanden
15 daagse:  Orhaniye: English Harbour route
8 en 10 daagse: Orhaniye: Special Oost/West route

Wegens groot succes in 2017 wederom een Najaars-special in 2018:
10 daagse Najaars Special vanuit het lieflijke Orhaniye: 10 dagen zeilen  voor de prijs van 1 week!

Alle flottieljes hebben hun eigen kenmerken:

Onze unieke 15 daagse 2 landen tour: wegens groot succes in 2017 zullen we in seizoen 2018 deze route nóg eens 2 maal gaan varen. De cultuur van 2 landen proeven én veel afwisseling zorgen voor de populariteit van deze route. De te varen route zal helemaal afhankelijk van het weer en de authoriteiten bepaald gaan worden en we zullen uiteraard de route zodanig varen dat het afwisselende zeildagen zullen worden mét afwisselende aanlegplaatsen.

De 15 daagse  Orhaniye - Fethiye - Orhaniye  flottielje varen we speciaal in de zomervakantiemaanden. Deze route is kindvriendelijk door de gemiddeld wat kortere dagafstanden. Hierdoor zijn er vele mogelijkheden voor een zwemstop tussendoor, even afkoelen in het kraakheldere water, snorkelen bij het badhuis van Cleoptara, maar ook als je de dagafstanden langer wilt maken kan je je hart ophalen in de grote baai van Fethiye met tal van mooie plekjes.

Voor de liefhebbers van cultuur is de 15 daagse Englisch Harbour flottielje, een vakantie om je vingers bij af te likken. Met afwisselend wat langere en korte trajecten zijn de dagen zeer gevarieerd. Veel cultuur in Knidos waar je in één groot openluchtmuseum afmeert. Prachtige kleine baaitjes bij English Harbour, Akbuk en Cökertme, een gevarieerd landschap van kale rotsen tot zeer groene baaien vól met pijnbomen. Eigenlijk te veel om op te noemen !

SaiBest heeft een Garantie regeling S.G.R.S en is uiteraard ook aangesloten bij het Calamiteitenfonds, zodat je ook geen zorgen hoeft te maken bij calamiteiten over de financiële kant van je zeilvakantie. Door de gunstige regeling van 10% aanbetalen worden onze schepen al zeer vroeg geboekt. Aarzel niet om ons te benaderen voor een vrijblijvende optie en/of offerte, voor je het weet ben je al te laat! 


Klik hier voor aanbiedingen Volledige prijslijst Klik hier voor een offerte Klik hier om te reserveren