Aanbieding
Wij zijn alle dagen, ook tijdens het weekend, bereikbaar voor Informatie

Aanbieding
Altijd de beste aanbieidng onder de zon!

Flottielje routes in Turkije 2019:

 
Zeilen in Turkije met de flottielje van SailBest in 2019 ! Door onze basis in Orhaniye, en een extra vertrekplaats in Marmaris kunnen wij een zeer gevarieerd flottielje programma aanbieden. Flottielje zeilen in de Middellandse zee bij SailBest met elk jaar wéér nieuwe routes !


Iedere zaterdag is er een afvaart voor een 8 of 15 daagse flottielje, ook tijdens de zomer vakantie !

Met trots presenteren wij ons programma voor het seizoen 2019, zeer gevarieerd met vele One-Way routes.  Dit jaar zijn er 1 en 2 weekse routes ook tijdens de schoolvakantieperiode en de Specials vanuit Orhaniye naar het prachtige gebied bij de Kekova eilanden. 
Veel One-Way routes van 1 week. Kortom voor ieder wat wils.
We varen wel "echte tochten", dus niet elke dag in hetzelfde gebied van baai naar baai en steeds dezelfde omgeving zien maar mooie routes met elke dag een doel op een uitgekiende afstand en afwisselende omgeving.

Met Orhaniye en Marmaris als vertrekhavens biedt SailBest een zeer grote keuze aan routemogelijkheden. 

Onze exclusieve special route tijdens de zomervakantie is dit jaar is de Knidos flottielje, waarbij we  zullen varen naar de mooiste plekjes die deze streek te bieden heeft. Ook Knidos zullen wij bezoeken en aanleggen midden tussen de overblijfselen van de oude Griekse nederzetting, Knidos is één groot openlucht museum. De rust in de Hisarönü Golf is wat ons in dit gebied zeer aantrekt.
Wég uit de drukte en aankomen in zeer kleinschalige primitievere baaitjes met steigertjes van maximaal 11 boten en de sfeer van het ouderwetse Turkije. Tijdens de Knidos Familie flottieljes is er voldoende tijd voor zwem, snorkel en lunch stops

Wij hebben 15 daagse routes waarbij ook écht de volle route niet onderbroken wordt omdat de flottieljeleiding terug naar de thuishaven moet, zodat er alle flexibiliteit is om de route op de beste manier te varen. Bij een eventuele "wissel" halverwege wordt dit geheel door het basis personeel verzorgt.

Ook alle 8 daagse flottieljes zijn met elkaar te combineren zodat er een afwisselende 15 daagse tocht ontstaat.

Flottielje routes  2019 !

 8 daagse:   Oneway  Orhaniye - Marmaris
 8 daagse:   Oneway  Marmaris - Orhaniye
 8 daagse:   Orhaniye: Sailors Paradise
 8 daagse:   Orhaniye: Datça route
 8 daagse:   Knidos: Orhaniye-Marmaris
 8 daagse:   Knidos: Marmaris-Orhaniye
15 daagse:  Orhaniye: Kekova eilanden
15 daagse:  Orhaniye: Knidos Familie flottielje
8 en 13 daagse: Orhaniye: Special Najaars route

Wegens groot succes in 2018 wederom een Najaars-special in 2019:
13 daagse Najaars Special vanuit het lieflijke Orhaniye: 13 dagen zeilen  voor de prijs van 1 week!

Alle flottieljes hebben hun eigen kenmerken:

De 15 daagse  Knidos  flottielje varen we speciaal in de zomervakantiemaanden. Deze route is kindvriendelijk door de gemiddeld wat kortere dagafstanden. Hierdoor zijn er vele mogelijkheden voor een zwemstop tussendoor, even afkoelen in het kraakheldere water, maar ook als je de dagafstanden langer wilt maken kan je je hart ophalen. 

Voor de liefhebbers van cultuur is de 15 daagse Kekova Eilanden flottielje, een vakantie om je vingers bij af te likken. Met gemiddeld wat langere trajecten zijn de dagen zeer gevarieerd. Veel cultuur, prachtige kleine baaitjes in de Golf van Fethiye, het knusse van de plaatsjes Kas en Kalkan, de intieme baai van Kekova, waar we aanleggen in de omgeving van de burcht en de "verzonken" stad. Eigenlijk te veel om op te noemen !

SaiBest heeft een Garantie regeling S.G.R.S en is uiteraard ook aangesloten bij het Calamiteitenfonds, zodat je ook geen zorgen hoeft te maken bij calamiteiten over de financiële kant van je zeilvakantie. Door de gunstige regeling van 10% aanbetalen worden onze schepen al zeer vroeg geboekt. Aarzel niet om ons te benaderen voor een vrijblijvende optie en/of offerte, voor je het weet ben je al te laat! 


Klik hier voor aanbiedingen Volledige prijslijst Klik hier voor een offerte Klik hier om te reserveren