Aanbieding
Wij zijn alle dagen, ook tijdens het weekend, bereikbaar voor Informatie

Aanbieding
Altijd de beste aanbieidng onder de zon!

Flottielje routes in Turkije 2023:

 
Zeilen in Turkije met de flottielje van SailBest in 2023 ! Door onze basis in Goçek en Marmaris kunnen wij een zeer gevarieerd flottielje programma aanbieden. Flottielje zeilen in de Middellandse zee bij SailBest met elk jaar wéér nieuwe routes !


8 of 15 daagse flottielje, ook tijdens de zomer vakantie !

Met trots presenteren wij ons gevarieerde programma voor het seizoen 2023.  Ook in dit nieuwe seizoen zijn er 1 en 2 weekse routes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakantieperiode en een Special vanuit Goçek naar de oude thuishaven van Orhaniye*. 

Onze route tijdens de zomervakantie is dit jaar de Kekova eilanden flottielje, waarbij we zullen varen naar de mooiste plekjes die deze streek te bieden heeft. De afstanden zijn enkele dagen iets langer, maar er is ook voldoende tijd voor een zwem/lunch stop.

Wég uit de drukte en aankomen in zeer kleinschalige primitievere baaitjes met steigertjes van maximaal 10 boten en de sfeer van het ouderwetse Turkije.
 Flottielje routes  2023 !

 8 daagse:   Blue Water 1 flottielje
 8 daagse:   Blue Water 2 flottielje
 8 daagse:   Fethiye Special
15 daagse:  West flottielje


Alle flottieljes hebben hun eigen kenmerken:

Er zijn altijd vele mogelijkheden voor een zwemstop tussendoor, even afkoelen in het kraakheldere water, maar ook als je de dagafstanden langer wilt maken kan je je hart ophalen. 

Voor de liefhebbers van cultuur is de 15 daagse flottielje, een vakantie om je vingers bij af te likken. Met gemiddeld wat langere trajecten zijn de dagen zeer gevarieerd. Veel cultuur, prachtige kleine baaitjes in de Golf van Fethiye, het knusse van de plaatsjes Kas en Kalkan, de intieme baai van Kekova, waar we aanleggen in de omgeving van de burcht en de "verzonken" stad. Eigenlijk te veel om op te noemen !

Aarzel niet om ons te benaderen voor een vrijblijvende optie en/of offerte, voor je het weet ben je al te laat! 


Klik hier voor aanbiedingen Volledige prijslijst Klik hier voor een offerte Klik hier om te reserveren