Aanbieding
Wij zijn alle dagen, ook tijdens het weekend, bereikbaar voor Informatie

Aanbieding
Altijd de beste aanbieidng onder de zon!

Jachtverhuur Bareboat

 
Een zeilvakantie in Turkije met een perfect zeiljacht van SailBest.
 

SailBest heeft een eigen, zeer jonge, uitstekend onderhouden vloot vanaf 32 t/m 46 voet onder Nederlandse vlag.  

De schepen zijn zeer compleet uitgerust met o.a, autopilot, kleurenplotter bij de stuurstand, inklapbaar stuurwiel voor veel comfort in de kuip, luxe kussens in de kuip, bimini, extra zonnetent, bijboot en nog veel meer!
Veel schepen hebben een DVD-speler met 19" scherm en al onze schepen hebben ventilatoren in de slaaphutten voor de nodige verkoeling. Een complete inventaris voor keuken, salon en slaaphutten is aanwezig.

Alle wettelijke voorgeschreven veiligheidsmiddelen zijn aan boord

Voor een nauwkeurige navigatie is alles op het schip aanwezig, zowel electronisch als bijbehorende zeekaarten en pilot van de Turkse kust.

Bij de reisbescheiden die thuisgestuurd worden ontvang je een zeer uitgebreide Nederlandstalige pilot met alle havens, baaien en aanlegmogelijkheden, zodat je de tocht thuis al kan voorbereiden.

Na aankomst in een van onze startplaatsen in Marmaris of Orhaniye krijgt de schipper een uitgebreide Nederlandse technische uitleg over het schip door één van de mensen van het SailBest team. Uiteraard kunnen we je helpen met het plannen van de route, of tips geven hoe je het beste de tocht kan varen. Een voorbeeld van een van onze vele flottieljeroutes is ook een mooi handvat om een tocht te plannen.

Om ook de weersberichten zélf onderweg te kunnen ontvangen heeft SailBest de mogelijkheid om een WIFI-module aan boord te hebben, zodat de gehele reis van het internet gebruik gemaakt kan worden, waar je ook maar bent, uiteraard heb je mobiel telefoonbereik nodig maar dat is in bijna alle baaien en ook langs de kustlijn van Turkije aanwezig.

SailBest heeft bewust voor een basis in Orhaniye en Marmaris gekozen. Door de centrale ligging  zijn er vele mogelijkheden voor een zeer afwisselende zeilvakantie. Er zijn vele mogelijkheden voor een one-way van en naar onze basis in Orhaniye of Marmaris. Vraag ons naar de mogelijkheden.

SailBest heeft een eigen technisch serviceteam voor het onderhoud van de schepen en daardoor alle invloed en bewaking van de kwaliteit van de zeilschepen.

SailBest kan ook de vliegtickets en de transfers regelen zodat je geen zorgen hebt over de complete reis. SailBest is aangesloten bij het calamiteitenfonds en heeft de garantieregeling SGRS zodat de betaalde reissom ten alle tijden veilig is tot ná thuiskomst van de reis

SailBest geeft je transparantie in de bouwjaren van de schepen, ook alle bijkomende kosten staan duidelijk beschreven zodat je geen verrassingen krijgt als je ter plaatse bent, je hebt een vrije keuze in de extra opties, niets moet en (bijna) alles mag bij SailBest.

Een uitgebreide beschrijving van alle schepen met hun bouwjaren en uitrusting is te vinden op de pagina vloot.

 

Klik hier voor aanbiedingen Volledige prijslijst Klik hier voor een offerte Klik hier om te reserveren