Aanbieding
Wij zijn alle dagen, ook tijdens het weekend, bereikbaar voor Informatie

Aanbieding
Altijd de beste aanbieidng onder de zon!

Jachtverhuur Bareboat

 
Een zeilvakantie in Turkije met een perfect zeiljacht van SailBest.
 

SailBest kan beschikken over een vloot vanaf ca. 33 t/m 65 voet, beschikbaarheid is op aanvraag, de deelnemende schepen worden betrokken bij diverse lokale rederijen. Zo kunnen we precies dat schip aanbieden dat past bij úw wensen.

De schepen zijn zeer compleet uitgerust met o.a.: autopilot, kleurenplotter, één of twee stuurwielen voor veel comfort in de kuip, kussens in de kuip, bimini, bijboot en nog veel meer!
Een complete inventaris voor keuken, salon en slaaphutten is vanzelfsprekend ook aanwezig.

Alle wettelijke voorgeschreven veiligheidsmiddelen zijn aan boord.

Voor een nauwkeurige navigatie is alles op het schip aanwezig, zowel electronisch als bijbehorende zeekaarten en pilot van de Turkse kust.

Bij de reisbescheiden ontvang je een zeer uitgebreide Nederlandstalige (digitale) pilot met alle havens, baaien en aanlegmogelijkheden, zodat je de tocht thuis al kan voorbereiden.

Na aankomst in onze startplaatsen Göçek krijgt de schipper een uitgebreide technische uitleg over het schip door één van de medewerkers van de verhuurmaatschappij. Uiteraard kunnen we je helpen met het plannen van de route, of tips geven hoe je het beste de tocht kan varen. Een voorbeeld van een van onze vele flottieljeroutes is ook een mooi handvat om een tocht te plannen.

Om ook de weersberichten zélf onderweg te kunnen ontvangen is er de mogelijkheid om een WIFI-module aan boord te hebben, zodat de gehele reis van het internet gebruik gemaakt kan worden, waar je ook maar bent, uiteraard heb je mobiel telefoonbereik nodig, maar dat is in bijna alle baaien en ook langs de kustlijn van Turkije aanwezig.

SailBest heeft bewust voor een basis in Göçek gekozen. Door de centrale ligging  zijn er vele mogelijkheden naar Oost en West voor een zeer afwisselende zeilvakantie. Ook is de luchthaven van Dalaman zeer dichtbij zodat u na korte tijd al aankomt in de haven en uw vakantie kan beginnen.

SailBest kan ook de transfers regelen, zodat je geen zorgen hebt over de complete reis.
 

Klik hier voor aanbiedingen Volledige prijslijst Klik hier voor een offerte Klik hier om te reserveren