Aanbieding
Wij zijn alle dagen, ook tijdens het weekend, bereikbaar voor Informatie

Aanbieding
Altijd de beste aanbieidng onder de zon!

Over ons

 
SailBest heeft jarenlange ervaring op het gebied van zeilvakanties, flottieljes organiseren, bareboat jachtverhuur, zeilcursussen, zeilen met kinderen, zeilen met schipper en bedrijfszeilen.


SailBest is jarenlang geleid door Cees Steijaart en Martin en Adrieenne Visser. Een gedreven stel mensen, dat er alles aan gedaan heeft om iedereen een zeilvakantie "van je leven" te bezorgen. Door de jarenlange ervaring konden wij alles regelen voor de perfecte zeilvakantie. Flottielje, bareboat, een cursus of zeilen met schipper vanuit de bases in Marmaris en Göçek.  

SailBest staat bekend als een goede, stabiele organisatie,  zodat je geen zorgen hoeft te maken over de financiële zaken. SailBest staat dus garant voor een totaal onbezorgde zeilvakantie.
Martin en Adrieenne zijn al 22 jaar actief in Turkije en kennen daardoor alle "ins en outs" van het prachtige vaargebied. Bovendien hebben ze hierdoor een enorm netwerk van lokale contacten.

Cees heeft al meer dan 37 jaar ervaring in de branche zeilvakanties. Begonnen in Turkije met een eigen vloot en flottieljeleiding, maar later terug naar Nederland om de boekingen, klantencontacten en de marketing voor zijn rekening te nemen. Kortom, Cees was het kloppend hart van SailBest in Nederland. Door de ruim overschreden pensioen gerechtigde leeftijd draagt hij het "stokje" over aan Tip Top Sailing, de nieuwe eigenaar van SailBest per 1 november 2019, maar blijft als adviseur verbonden.

Martin en Adrieenne blijven actief in Turkije voor SailBest en zullen zoals altijd de flottieljes begeleiden op het welbekende moederschip "Nescio". Zoals je van hen gewend bent zullen zij hun uiterste best doen om je de zeilvakantie van je leven te bezorgen.

Het zeer ervaren reisbureau team van Tip Top Sailing in Nederland zal zorgen voor een zo soepel mogelijk proces voorafgaand aan uw vakantie. Met hun ruim 20 jaar ervaring zijn zij in staat om vrijwel iedere zeildroom te helpen verwezenlijken. En door hun jachtzeilschool is het nou makkelijker dan ooit geworden om vooraf nog de kennis en ervaring even op te poetsen of om een ervaren CWO instructeur mee te nemen aan boord in Turkije.

We wensen u een goede vaart!


Klik hier voor aanbiedingen Volledige prijslijst Klik hier voor een offerte Klik hier om te reserveren