Aanbieding
Wij zijn alle dagen, ook tijdens het weekend, bereikbaar voor Informatie

Aanbieding
Altijd de beste aanbieidng onder de zon!

Over ons

 
SailBest heeft jarenlange ervaring op het gebied van zeilvakanties, flottieljes organiseren, bareboat jachtverhuur, zeilcursussen, zeilen met kinderen, zeilen met schipper en bedrijfszeilen.


SailBest staat bekend als een goede, stabiele organisatie en is sinds November 2019 onderdeel van Tip Top Sailing. Door jarenlange ervaring staat SailBest garant voor een totaal onbezorgde zeilvakantie. 

SailBest biedt u een groot scala van verschillende modern uitgeruste kajuitzeiljachten en catamarans vanuit de vertrekhaven Göçek en evt. Marmaris en Fethiye. Ook de allernieuwste zeiljachten in alle maten en merken zijn vertegenwoordigd in ons programma.

Ons zeer ervaren team van Tip Top Sailing in Nederland zal zorgen voor een zo soepel mogelijk proces voorafgaand aan uw zeilvakantie. Met onze ruim 20 jaar ervaring zijn wij in staat om vrijwel iedere zeildroom te helpen verwezenlijken. 
De zeilschool van TipTop Sailing kan er voor zorgen om vooraf de kennis en ervaring even op te poetsen of om een ervaren CWO instructeur mee te nemen aan boord in Turkije.

De flottieljes zullen worden begeleid door de vertrouwde gezichten van SailBest, Martin en Adrieenne, die al 22 jaar de zeilvakanties begeleiden in Turkije. Zij kennen het zeilgebied op hun duimpje en bovendien hebben ze hierdoor een enorm netwerk van lokale contacten opgebouwd.
Hierdoor kunnen op de verschillende dagbestemmingen van de flottielje al vooraf plaatsen voor u reserveren, zodat u zelf van een onbezorgde zeildag kunt genieten.

We wensen u een goede vaart!

Klik hier voor aanbiedingen Volledige prijslijst Klik hier voor een offerte Klik hier om te reserveren