Aanbieding
Wij zijn alle dagen, ook tijdens het weekend, bereikbaar voor Informatie

Aanbieding
Altijd de beste aanbieidng onder de zon!

Over ons

 
SailBest heeft jarenlange ervaring op het gebied van zeilvakanties, flottieljes organiseren, bareboat jachtverhuur, zeilcursussen, zeilen met kinderen, zeilen met schipper en bedrijfszeilen.


De eigenaren van SailBest International zijn Cees Steijaart en Martin en Adrieenne Visser. Een gedreven stel mensen, die er alles aan zullen doen om iedereen de zeilvakantie "van je leven" te bezorgen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij alles regelen voor de perfecte zeilvakantie. Flottielje, bareboat, cursus of zeilen met schipper vanuit onze bases in Marmaris en Orhaniye.  Wij bieden een compleet pakket mét vluchten en eigen transfers van en naar de luchthaven.

Martin en Adrieenne zijn al ruim 19 jaar actief in onze hoofdbasis en beheren de eigen jonge vloot van SailBest. De eigen vloot bestaat uit Bavaria's van 32 tot 46 voet en blinken uit in fantastisch onderhoud. De gehele winter zijn zij met hun eigen onderhoudsteam bezig om de schepen in een topconditie te houden. Kijk en vergelijk: wij hebben de jongste schepen in onze eigen vloot, de nieuwste modellen met zeer uitgebreide technische uitrusting ! Wij geven je transparantie in de bouwjaren en een zeer precieze beschrijving van de uitrusting per schip, zodat je nooit voor onverwachte verrassingen komt te staan. Ook de bijkomende kosten zijn duidelijk beschreven, geen onverwachte kosten ter plaatse of verplichte pakketten waar je de inhoud niet van kent en wél de rekening van krijgt. Vrije keuze in alle bij te boeken items. De enigste verplichte kosten zijn het wettelijke transitlog en de schoonmaakkosten.
SailBest staat bekend als een goede stabiele organisatie én uiteraard aangesloten bij het calamiteitenfonds zodat je geen zorgen hoeft te hebben voor de financiële zaken bij een calamiteit.  SailBest staat garant voor een totaal onbezorgde zeilvakantie.

Cees heeft al meer dan 34 jaar ervaring in de branche zeilvakanties. Begonnen in Turkije met een eigen vloot en flottieljeleiding maar later terug naar Nederland om de boekingen, klantencontacten en de marketing voor zijn rekening te nemen. De vele terugkerende gasten gaan dan ook niet "SailBest bellen om een vakantie te boeken" maar gaan "Cees bellen of hij nog een boot beschikbaar heeft". Kortom Cees is het kloppend hart van SailBest in Nederland.

SailBest heeft een ruime keuze uit een van de vele flottieljeroutes. Martin en Adrieenne begeleiden zélf de meeste flottieljes. Ook komen Arjan en Ilonka( 2005 tot 2010) en Bert en Sheila( vanaf 2014) het flottieljeleidingteam versterken in 2019.

SailBest houdt van vernieuwing en verjonging. Elk jaar weer nieuwe routes creëren, bijna elk jaar weer nieuwe schepen erbij. Ook aan de mobiele techniek is gedacht en iedereen die dat wil heeft WIFI on board!! Als je altijd over WIFI internet wilt beschikken is dit mogelijk tegen een geringe vergoeding, je krijgt een mobiel modemkastje aan boord waar maximaal 8 apparaten tegelijk gebruik kunnen maken van het internet. 

Het technische serviceteam onder leiding van Martin dragen zorg voor het onderhoud van de eigen vloot en zullen indien nodig 24 uur per dag voor uw paraat staan. Ook zij heten iedereen van harte welkom op onze steiger.
Buiten het vaarseizoen verzorgt Adrieenne de gehele administratie en voorraadbeheer van SailBest Turkije. Zij is verantwoordelijk voor de bestelling en levering van de goederen en de bedrijfsadministratie van SailBest Turkije. Zij is het aanspreekpunt van het kantoor Sailbest Orhaniye Turkije.

Klik hier voor aanbiedingen Volledige prijslijst Klik hier voor een offerte Klik hier om te reserveren