Aanbieding
Wij zijn alle dagen, ook tijdens het weekend, bereikbaar voor Informatie

Aanbieding
Altijd de beste aanbieidng onder de zon!

Zeilen in Turkije, onze vertrekhavens: Orhaniye en Göçek

De Turkse zuid kust biedt u één van de mooiste zeilgebieden ter wereld met tal van mogelijkheden.

SailBest biedt 2 vertrekhavens: Het lieflijk, rustige Orhaniye en het pittoreske Göçek.


Door de 2 verschillende vertrekmogelijkheden zijn er vele one-way opties mogelijk. Niet alleen voor onze flottieljegasten maar ook voor onze bareboat zeilers. Orhaniye, de rust zelve als je aankomt in deze basis. Gelegen tussen de pijnbomen in de prachtige Golf van Hisarönü met beschikking over eigen zwembad en hotelaccommodatie.
Klik hier voor meer informatie Orhaniye

Göçek, hier kom je direct in de beschermde omgeving van de grote baai van Fethiye met tal van kleine eenvoudige baaitjes. Dit is een ideaal gebied als je wat kleinere dagafstanden af wilt leggen. 
Klik hier voor meer informatie Göçek

Zeilen in turkoois blauwe water, langs ongerepte kustlijnen, aanleggen in verlaten baaitjes, eten in uitstekende maar eenvoudige restaurantjes, zwemmen in kristalhelder water naast uw zeiljacht: U vindt het allemaal aan de Turkse Riviera. De 300 zonnedagen per jaar, de gastvrije en behulpzame bevolking dragen bij aan een onvergetelijke zeilvakantie.
Klik voor vergrotingKortom veel cultuur en natuur te bewonderen en voor iedereen wat wils.
Er zijn veel uitstapjes die u kunt maken. In de buurt van Fethiye ligt de Saklikent kloof, een geweldig natuurwonder.
Een kloof waar de natuurlijke waterbronnen in uitkomen met ijskoud bronwater

Ook de tocht door de delta van Dalyan met het bekende schildpaddenstrand is een aanrader, deze tocht vertrekt vanuit de baai van Ekincik.Tijdens de tocht is het mogelijk om de opgravingen van de stad Caunos te bezoeken.

Een bezoek aan het Griekse spookstadje Kaya Köy door middel van een (klim)wandeling vanuit Fresh Water Bay is beslist de moeite waard.
De verzonken stad van Kekova is een aparte ervaring , je vaart met een glasbodemboot tussen de sarcofagen door, en een bezoek aan het middeleeuws fort bied u een onvergetelijk uitzicht.
In Knidos ligt u midden in één groot openluchtmuseum. 

Ook de ongerepte Gökova golf is een geweldig gebied. De baai Englisch harbour met zijn vele schuilplaatsen, Cökertme met zijn Kaptain Ibrahim en Cleopatra's eigen eiland, te veel om op te noemen. De windsterkten in deze baai zijn variërend van 2 to 6 met de eigenschap dat deze wind vanuit het westen op komt zetten en zich versterkt richting het oosten.

 

Bekijk flottielje routes