Aanbieding
Wij zijn alle dagen, ook tijdens het weekend, bereikbaar voor Informatie

Aanbieding
Altijd de beste aanbieidng onder de zon!

Zeilen in Turkije, onze vertrekhavens: Orhaniye, Marmaris.

De Turkse zuidwest kust biedt u één van de mooiste zeilgebieden ter wereld met tal van mogelijkheden.

SailBest biedt 2 vertrekhavens: Het lieflijke Orhaniye,het bruisende Marmaris.


Door de 2 verschillende vertrekmogelijkheden zijn er vele one-way opties mogelijk. Niet alleen voor onze flottieljegasten maar ook voor onze bareboat zeilers. Orhaniye, de rust zelve als je aankomt in deze basis. Gelegen tussen de pijnbomen in de prachtige Golf van Hisarönü met beschikking over eigen zwembad en hotelaccommodatie.

Marmaris, hier kom je direct in de beschermde omgeving van de grote baai van Marmaris. Uitstekende inkoop mogelijkheden en een bruisend nachtleven.

Zeilen in turkoois blauwe water, langs ongerepte kustlijnen, aanleggen in verlaten baaitjes, eten in uitstekende maar eenvoudige restaurantjes, zwemmen in kristalhelder water naast uw zeiljacht: U vindt het allemaal aan de Turkse Riviera. De 300 zonnedagen per jaar, de gastvrije en behulpzame bevolking dragen bij aan een onvergetelijke zeilvakantie.

Klik voor vergrotingKortom veel cultuur en natuur te bewonderen en voor iedereen wat wils.

In Knidos meer je aan tussen de resten van eens een belangrijke Griekse nederzetting, zeer de moeite waard om dit "Openlucht Museum" te bezoeken.

Met het bijbootje of te voet naar de resten van het kasteel in de baai van Bozukale.

Een "stevige" wandeling de berg op in Dirsek en Sailors Paradise geeft een prachtig uitzicht en is zeer fotogeniek.


Ook de ongerepte Gökova golf is een geweldig gebied. De windsterkten in deze baai zijn variërend van 2 to 5 met de eigenschap dat deze wind vanuit het westen op komt zetten en zich versterkt richting het oosten.

Bekijk flottielje routes