Aanbieding
Wij zijn alle dagen, ook tijdens het weekend, bereikbaar voor Informatie

Aanbieding
Altijd de beste aanbieidng onder de zon!

Zeilcursus en opfriscursus


Leer zeilen onder de zon!
Zeilen is leuk, zeilen onder de zon is nóg leuker!
Heeft u dus ook zin om te leren zeilen, maar wil u dat graag combineren met een heerlijke zonvakantie, boek dan een zeilcursus in ons flottielje in Turkije.

Tijdens deze heerlijke 8 daagse reis kunt u zo genieten van al het prachtigs wat de Lycische kust van Turkije te bieden heeft. Van zondag t/m vrijdag vult u samen met een ervaren instructeur elke vaardag opnieuw weer in. Heeft u wat meer zin in vakantie, dan leggen we het tempo wat lager. Wilt u de focus meer op het eindresultaat leggen, dan is het wat meer een “werkvakantie” (maar natuurlijk nog steeds heerlijk genieten!) Tijdens de cursus vaart u mee met het flottielje. Op die manier ziet u ook ontzettend veel van het prachtige vaargebied en heeft u de gelegenheid om kennis te maken met de andere deelnemers aan de flottielje. Alles onder het mom “alles kan en niets moet”!  De cursussen worden gegeven door een volledig gediplomeerd CWO instructeur en geheel langs de eisen van de discipline Jachtzeilen. Hij brengt u de fijne kneepjes van het zeilen en manoeuvreren met een modern zeiljacht bij. Vanwege de fysieke inrichting van het vaargebied en de havens ter plaatse zullen er altijd onderdelen van de CWO cursus open blijven. Wilt u dus niet alleen de praktische vaardigheden leren, maar ook in het bezit komen van een CWO diploma, dan zal u altijd nog een (korte) cursus in Nederland moeten volgen om dit af te ronden. Hiervoor kunt u terecht bij onze partner Tip Top Sailing.
 
Kosten
U neemt deel aan het flottielje, oftewel, de kosten voor uw schip zijn geheel afhankelijk van de keuze die u daarin maakt. Vraag ons om een offerte op maat.
De kosten voor de inzet van de instructeur bedragen €1495,- per week.
Daarbij dient u nog rekening te houden de kosten van het levensonderhoud van de instructeur, hij is volledig bij u in de kost. Overnachten doet hij normaliter niet bij u aan boord maar aan boord van het moederschip van de flottielje (bij voldoende beschikbare plaats).
Dit levert u extra veel plezier op doordat u het schip ‘s avonds/’s nachts helemaal voor uzelf heeft en dus kan genieten van maximale privacy. Aan deze luxe zijn geen kosten verbonden, deze wordt u geheel gratis aangeboden.
 
Kiest u er voor om deze cursus geheel zelfstandig (oftewel “bareboat”) te volgen, dan is er vanzelfsprekend geen moederschip om op te overnachten en is het noodzakelijk om een aparte hut voor de instructeur te voorzien. Zo bereikt u alsnog een grotere mate van privacy.
 
Lees voor verdere praktische informatie over het “reilen en zeilen aan boord” onze uitgebreide informatie. (link naar de download in bewerking)


Goed voorbereid van wal (Opfriscursus)
Voor velen is een zeilvakantie op de Middellandse Zee een droom! Maar vaak een onvervulde omdat men twijfelt over de aanwezige zeilervaring.
Is mijn kennis niet te verouderd, of beschik ik wel over de juiste papieren? Allemaal vragen die ons vaak gesteld worden!
In samenwerking met de zeilschool van onze partner Tip Top Sailing bieden we u een geheel op maat gesneden opfris cursus aan!
Onder begeleiding van een ervaren en volledig gediplomeerde CWO instructeur vullen zij uw wensen geheel naar wens in en krijgt u dus precies die extra aandacht die u met het volste vertrouwen het water op laat gaan!  Meer informatie
 

Klik hier voor aanbiedingen Volledige prijslijst Klik hier voor een offerte Klik hier om te reserveren