Aanbieding
Wij zijn alle dagen, ook tijdens het weekend, bereikbaar voor Informatie

Aanbieding
Altijd de beste aanbieidng onder de zon!

Zeilcursus en opfriscursus

 
Zeilcursus in Turkije op maat!

Voor een zeilcursus bij SailBest heb je geen zeilervaring nodig!

Altijd al graag leren zeilen gecombineerd met een vakantie en zeker zijn van mooi weer? SailBest biedt deze unieke mogelijkheid voor een 8 daagse zeilcursus op maat.

Voor een cursus bij SailBest heb je geen zeilervaring nodig.
Alle wenselijke vaardigheden komen in deze 8-daagse cursus aan bod, de zeilcursus wordt aangepast aan de wensen van de bemanning en eventueel reeds opgedane vaardigheden.

Men huurt zelf het schip naar keuze en de instructeur vaart overdag mee aan boord en zal na het afmeren overstappen naar het moederschip van de flottielje. Hierdoor is de privacy tijdens de uurtjes aan de wal gewaarborgd.Meer informatie
 

 

Opfristraining op maat


Het is misschien jaren geleden dat je hebt gezeild of men gaat voor het eerst met het hele gezin op pad. Dan is een 1 of 2 daagse opfristraining een mooie voorbereiding voor het slagen van de zeilvakantie.

Het is fijn om aan het begin van je zeilvakantie alle "ins and outs" van het gehuurde schip door te nemen tijdens het zeiltraject van de eerste dagen.

De instructeur is overdag aan boord om alle vaardigheden met de bemanning door te nemen. Na het afmeren verlaat de instructeur het schip en is alle privacy voor de avond en nacht verzekerd.


Meer informatie