Aanbieding
Wij zijn alle dagen, ook tijdens het weekend, bereikbaar voor Informatie

Aanbieding
Altijd de beste aanbieidng onder de zon!

Zeilen met kinderen 2022


Flottielje Zeilen in Turkije een belevenis voor het hele gezin ! Ouders én kinderen beleven een geweldige vakantie in de zon!

Wachten met zeilen tot de kinderen groot zijn is absoluut niet noodzakelijk. In de SailBest flottieljes tijdens de schoolvakanties varen in de flottieljes voornamelijk gezinnen met kinderen in alle leeftijden, van baby’s tot en met tieners.
SailBest heeft speciale flottieljes in de schoolvakanties, waarbij rekening is gehouden met de te varen afstanden per dag, zodat er voldoende tijd overblijft voor een zwemstop in één van de vele prachtige baaien.

Maar ook in de vele pittoreske baaitjes zullen de kinderen na het aanleggen al snel met gemaakte vriendjes en vriendinnetjes in het kristal heldere water te vinden zijn.

Ouders samen relaxen in de kuip terwijl de kinderen kunnen zwemmen en snorkelen naar hartenlust zó direct naast je eigen boot!


 

Groeps informatie jeugd:

Schoolvakantie periodes 2022:   Leeftijden deelnemende meisjes   Leeftijden deelnemende jongens  
Kekova eilanden  flottielje    16 juli 2 weken 21, 21, 22 19, 23, 24 Reserveren
Datça West flottielje             30 jul  2 weken 10, 12, 19, 21 8, 11 Reserveren
Blue Water flottielje 1 +    13 Aug. 1 week 20 22 Reserveren
Blue Water flottielje 2           20 Aug. 1 week     Reserveren

Tips voor flottielje zeilen met kinderen:

Kies voor een flottielje met veel afwisseling en niet te grote dagafstanden, zodat er tijd is voor andere leuke activiteiten

Let op de veiligheidsvoorzieningen. Op de schepen zijn zwemvesten aan boord voor volwassenen en kinderen vanaf ongeveer 8 jaar.

Voor kinderen tot 3 jaar kan je beter zelf passend zwemvestje meenemen. Het is niet onverstandig indien als er een keertje wat pittigere weersomstandigheden zijn, de kinderen met een life lijn in de kuip met een vast punt te verbinden. Uiteraard zijn ook deze lifelines aan boord van elk schip.

Voor de wat kleinere kinderen is het mogelijk een “railing net” te laten monteren om overboord vallen te voorkomen. Veel schepen hebben een dichte achterkant zodat het luxe zwemplatform tijdens het zeilen gesloten is, dit geeft een extra gerust gevoel.
Voor baby’s aan boord biedt een Maxi-Cosi veel mogelijkheden. Met enige handigheid kan een Maxi-Cosi in de kuip vastgemaakt worden, vergeet niet een extra parasolletje voor de zon.
  •  
  • Zorg voor voldoende spelletjes aan boord om de kinderen zich te laten vermaken tijdens het zeilen. Elektronische spellen zijn erg handig en door de 220 v omvormer aan boord altijd op te laden. Op enkele schepen is zelfs een LCD-tv scherm met ingebouwde Dvd-speler aan boord zodat het kind zijn/haar favoriete film niet hoeft te missen onderweg!
  • Neem voldoende zonnebrand mee en smeer de kinderen regelmatig in. Op het water verbrandt je nu eenmaal sneller.

Mochten er nog vragen zijn over het zeilen met kinderen, mail of bel ons gerust.
info@sailbest.nl , tel: 0168 - 226008

Klik hier voor aanbiedingen Volledige prijslijst Klik hier voor een offerte Klik hier om te reserveren