Aanbieding
Wij zijn alle dagen, ook tijdens het weekend, bereikbaar voor Informatie

Aanbieding
Altijd de beste aanbieidng onder de zon!

Flottielje Zeilen in Turkije 2023:
 

Flottielje zeilen in Turkije is bij SailBest zeilplezier voor iedereen !
 

Zeilen in Turkije, wie droomt er niet van? Je zeilt langs de fantastische Turkse kust met vele verscholen groene baaitjes en ruige kustlijnen door een azuur blauwe Middellandse zee.
Iedereen zal genieten van prachtige ankerstop plekjes, fantastische wind en zomerse temperaturen. Zwemmen in kristal helder water naast je eigen schip plus de gastvrije Turkse bevolking dragen bij aan een onvergetelijke zeilvakantie.
SailBest biedt flottielje zeilen aan met ervaren Nederlandse begeleiding, zodat iedereen van een onbezorgde zeilvakantie kan genieten. 

Vanuit onze  basis in Goçek vertrekken wij met verschillende route mogelijkheden.
Zowel 1 als 2 weekse flottieljes naar o.a. de plaatsen Fethiye,Kas, Kalkan, Bozburun, Datça en
de vele pittoreske baaitjes.

SailBest is in staat om elk jaar weer nieuwe routes in het programma te brengen.
En niet te vergeten: de 2 weekse flottieljes.

SailBest heeft Nederlandse flottieljeleiding, die ondersteunend op de achtergrond aanwezig is, "niets moet maar bijna alles mag". Flottielje zeilen bij SailBest is niet: "als eendjes achter elkaar zeilen" : in de ochtend wordt er een briefing gegeven over het traject van de dag, de aanlegprocedure op de eindbestemming, wetenswaardigheden over de route, tips voor een lunch en/of zwemstop in een van de prachtigste baaien en niet te vergeten de windverwachting.


Alle flottielje zeilers kunnen te allen tijde rekenen op hulp van de flottieljeleiding, zowel bij vertrek als aankomst, maar ook onderweg als het nodig is. Het is een geruststellend gevoel tijdens je zeilvakantie, dat er via de marifoon of gsm altijd contact met het moederschip mogelijk is. Op alle flottielje schepen zeilen uitsluitend Nederlands sprekende zeilliefhebbers. Alle flottieljes worden verzorgd door Martin en Adrieenne met hun moederschip.

SailBest heeft daarmee niet alleen een vaste flottieljeleiding, maar ook een team dat het gebied op hun duimpje kent en een uitstekende relatie heeft met de mensen uit de omgeving. Hierdoor is de hele flottielje verzekerd van een goede aanlegplek op de eindbestemming, die op bijna alle locaties door ons gereserveerd kunnen worden.  Er is voor ieder wat wils.
Routes zijn er vooral om inspiratie te doen hoe een week eruit zou kunnen. Naar wens en mogelijkheden afgestemd zal de flottieljeleiding hun best de leukst mogelijke route uit te stippelen.

Op de pagina routes vindt u diverse mooie route voorbeelden.


Flottielje zeilen is een handige formule zeker als je voor de eerste keer in het gebied vaart, maar ook diegene die vaker komen vinden een flottielje vooral gezellig en handig door de gereserveerde ligplaatsen en de gezelligheid na het afmeren!
Men hoeft niet na te denken over de route en als je een dagje alleen er op wilt trekken en een ander baaitje wilt bezoeken dan de groep is dit in overleg altijd mogelijk.
SailBest biedt ook de mogelijkheid in Nederland om een 1 of meerdaagse opfristraining te volgen, als ondersteuning voor een geslaagde zeilvakantie voor de gehele bemanning.


 

Klik hier voor aanbiedingen Volledige prijslijst Klik hier voor een offerte Klik hier om te reserveren