Aanbieding
Wij zijn alle dagen, ook tijdens het weekend, bereikbaar voor Informatie

Aanbieding
Altijd de beste aanbieidng onder de zon!

Flottielje Zeilen in Turkije 2019:
 

Flottielje zeilen in Turkije is bij SailBest zeilplezier voor iedereen !
 

Zeilen in Turkije, wie droomt er niet van? Je zeilt langs de fantastische Turkse kust met vele verscholen groene baaitjes en ruige kustlijnen door een azuur blauwe Middellandse zee. Iedereen zal genieten van prachtige ankerstop plekjes, fantastische wind en zomerse temperaturen. Zwemmen in kristal helder water naast je eigen schip plus de gastvrije Turkse bevolking dragen bij aan een onvergetelijke zeilvakantie.
SailBest biedt flottielje zeilen aan met ervaren Nederlandse begeleiding. SailBest heeft een eigen jonge en uitstekend onderhouden vloot, zodat iedereen van een onbezorgde zeilvakantie kan genieten. Al onze schepen zijn uitgerust voor "easy handeling", comfortabel rolgrootzeil en rolgenoa alles te bedienen vanuit de kuip. Geen gewiebel op het dek, een veilige gevoel voor iedereen aan boord.

Vanuit onze basis Orhaniye en Marmaris vertrekken wij met verschillende route mogelijkheden.
Zowel 1 als 2 weekse flottieljes naar o.a. de plaatsen Knidos, Datça,  Marmaris, Bozburun,
vele pitoreske baaitjes en op vele data een One-Way route.

SailBest is in staat om elk jaar weer nieuwe routes in het programma te brengen, ook in 2019 hebben wij tijdens het gehele seizoen vele One Way-routes!.
En niet te vergeten de 2 weekse Kekova Eilanden flottielje, met een derde "bonusweek met maar liefts 50% korting! Vertrek: 8 juni en 31 augustus

SailBest heeft Nederlandse flottieljeleiding, die ondersteunend op de achtergrond aanwezig is, "niets moet maar bijna alles mag". Flottielje zeilen bij SailBest is niet: "als eendjes achter elkaar zeilen", in de ochtend wordt er een briefing gegeven over het traject van de dag, de aanlegprocedure op de eindbestemming, wetenswaardigheden over de route, tips voor een lunch en/of zwemstop in een van de prachtigste baaien en niet te vergeten de windverwachting.


Alle flottielje zeilers kunnen ten alle tijde rekenen op hulp van de flottieljeleiding, zowel bij vertrek als aankomst, maar ook onderweg als het nodig is. Het is een geruststellend gevoel tijdens je zeilvakantie, dat er via de marifoon of gsm altijd contact met het moederschip mogelijk is. Op alle flottielje schepen zeilen uitsluitend Nederlands sprekende zeilliefhebbers. De ene flottielje met het moederschip "Nescio" wordt verzorgd door Martin en Adrieenne en de andere flottielje wordt afwisselend verzorgd door Bert en Sheila of Hans en Anouk.
SailBest heeft al jarenlang ervaring in dit gebied. SailBest heeft vaste flottieljeleiding, die het gebied op hun duimpje kent en een uitstekende relatie hebben met de mensen uit de omgeving. Hierdoor is de hele flottielje verzekerd van een goede aanlegplek op de eindbestemming, die op bijna alle locaties door ons gereserveerd kunnen worden. SailBest heeft een enorme veelzijdigheid aan flottieljeroutes. Er is voor ieder wat wils. De aangegeven routes zullen, uiteraard als het weer het toelaat, altijd gevaren worden. Op de pagina routes vind u een uitgebreide beschrijving.

De Knidos route is uitermate geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Veel kinderplezier in de zomerperiode tijdens de schoolvakantie. én verzekerd van vriendjes en vriendinnetjes. Maar ook tijdens de 1 weekse routes in de schoolvakantie zijn de dagafstanden ook zeer geschikt voor gezinnen met kinderen.

Flottielje zeilen is een handige formule als je voor de eerste keer in het gebied vaart, maar ook diegene die vaker komen vinden een flottielje vooral gezellig en handig door de gereserveerde ligplaatsen en de gezelligheid na het afmeren!
Men hoeft niet na te denken over de route en als je een dagje alleen er op wilt trekken en een andere baaitje wilt bezoeken dan de groep is dit in overleg altijd mogelijk.
SailBest biedt ook de mogelijkheid om een 1 of meerdaagse opfristraining te volgen op het eigen gekozen zeiljacht, als ondersteuning voor een geslaagde zeilvakantie voor de gehele bemanning.

 

Klik hier voor aanbiedingen Volledige prijslijst Klik hier voor een offerte Klik hier om te reserveren