Aanbieding
Wij zijn alle dagen, ook tijdens het weekend, bereikbaar voor Informatie

Aanbieding
Altijd de beste aanbieidng onder de zon!

8- daagse Blue Water route (1)

 

Sailing in Paradise: Zeilen door het mooiste natuurgebied van Turkije en overnachten en genieten van de gastvrijheid van de mensen in de romantische baaitjes, Sarsala, Kapi Creek en Karacaören met hun kristal heldere zwemwater.​Indien je 2 weken wilt varen is deze route uitstekend te combineren met de Blue Water route (2) Dag 1: Amsterdam – Göçek: 
Op de luchthaven van Dalaman staat de SailBest chauffeur klaar om iedereen naar het gezellige Göçek te brengen. De busrit duurt ongeveer 20 minuten.  De chauffeur zal in Göçek iedereen naar de desbetreffende haven brengen, en in de loop van de dag zal de flottieljeleiding langskomen om kennis te maken. ’s Avonds is er alle gelegenheid om tijdens de maaltijd in het restaurant Limon aan de boulevard, kennis te maken met de andere deelnemers aan de flottielje.

Dag 2: Goçek -  Kapi Creek: 
Na een uitgebreide technische uitleg op het schip en de eerste briefing met verkoelend drankje bij restaurant Limon aan de boulevard van Göcek, gaan we op weg naar onze eerste aanlegplaats. De directe afstand is kort, maar de baai van Goçek  heeft vele mogelijkheden  om er een prachtige zeildag van te maken. Een mooie baai met prachtige uitzichten als je een klein stukje de berg op loopt. Ook kan je naar een kleine nederzetting, een kleine wandeling brengt je 80 jaar terug in de tijd.

Dag 3: Kapi Creek - Karacaören: 
Ontbijtje op de wal of op de boot met het kabbelende water om je heen…..een verkoelende duik in het kristalheldere water…..wil je hier nog wég??  Eigenlijk niet maar we gaan tóch want we hebben nog veel meer mooie plekjes deze week. De rust in Karacaören is overweldigend. Karacaören is een baai, die omringd wordt door een groot rif. Het uitzicht vanaf het restaurant van Can en July is adembenemend en als je geluk hebt zie je tijdens de maaltijd de maan zo boven de hoge bergkam uitkomen. Het is zeker de moeite waard om ook even achter Gemiler eiland om te varen, waar veel restanten uit de Byzantijnse tijd bewaard zijn gebleven.

Dag 4: Karacaören - Boynuz Bükü: 
Oversteken in de grote baai van Fethiye met bijna altijd prachtige "halve" wind. Goed opletten aangezien er vaak dofijnen worden gezien in dit gebied. Aan het einde van de diepe baai is de steiger van het restaurantje en onder de bomen in de tuin is het heerlijk koel.

Dag 5: Boynuz Bükü - Fethiye:
Vandaag zetten we koers naar de leuke stad van Fethiye, we zullen de baai dwars oversteken met een mooie halve wind. De bootschappen kunnen weer op peil gebracht worden en de maaltijden gebruiken we weer bij onze goede vriend Unal in het Megri restaurant. Fethiye heeft een fantastischa Hamam waar je je heerlijk kan laten verwennen, of je kan een halve dag excursie maken naar de geweldige Saklikentkloof.

Dag 6: Fethiye - Sarsala: 
Daar aangekomen zal de rust en de gemoedelijke sfeer van de kleine baai Sarsala je aangenaam verrassen. De mensen van Sarsala zijn erg gastvrij en zullen er alles aan doen om het iedereen naar de zin te maken. Het terras,met een geweldig uitzicht op de steiger en een wijde blik over de baai......een lekker kopje koffie.....je wilt niet meer weg hier.

Dag 7: Sarsala - Goçek : 
Al weer het laatste traject naar Goçek. Nog even genieten van deze laatste  dag. 's Avonds genieten van een gezamelijk diner op de gezellige boulevard bij Limon restaurant.

Dag 8: Goçek - Amsterdam:
Afhankelijk van de vluchttijd een ontbijtje/ brunch/ lunch voordat de transferbus je op komt halen om naar de luchthaven te brengen.

 

Klik hier voor aanbiedingen Volledige prijslijst Klik hier voor een offerte Klik hier om te reserveren