Aanbieding
Wij zijn alle dagen, ook tijdens het weekend, bereikbaar voor Informatie

Aanbieding
Altijd de beste aanbieidng onder de zon!

Zeilen met schipper in Turkije

Je wilt graag een zeilvakantie maar (nog) niet zelf de schipper zijn?


SailBest biedt de mogelijkheid om een schipper aan te laten monsteren die de mooiste plekjes van de Turkse zuidkust laat zien.
Tijdens een onbezorgde zeilvakantie vaar je op een comfortabel zeiljacht langs prachtige baaien, heerlijk zwemmen en snorkelen in het heldere water en genieten van de zon en de wind. De Nederlandse schipper laat je alle mooie plekjes zien.
Tijdens de mooie tochten is er alle gelegenheid om actief deel te nemen aan het zeilen, achter het roer, helpen met de zeilen, maar je kan uiteraard ook lekker op het dek genieten van een mooi boek en het heerlijke blauwe water. Niets moet en bijna alles kan!

Bemanning:
Je stelt zélf je gezelschap samen: Vrienden en vriendinnen, stelletjes, uw gezin, leden van de sportclub etc. etc.
Door de ongedwongen, gezellige manier van reizen en het kleine aantal gasten per boot is een zeilvakantie met eigen schipper dan ook de ideale vakantie voor liefhebbers van een gezellige, sportieve vakantie, waarbij er voldoende vrijheid is voor de individuele deelnemers.

De SailBest schepen:
Er is keus uit vele comfortabele zeiljachten met een royale salon, 2 , 3 en 4 slaaphutten, 1 , 2 en 3 toiletruimtes, een grote ruime zitkuip en een zwemplatform. Het platte voordek is zeer geschikt om tijdens het zeilen heerlijk uit te waaien.

De schipper
De Nederlandse schipper vaart al lange tijd in het zeilgebied. Hij kent het gebied dan ook door en door en is natuurlijk prima zeiler. Als schipper is hij verantwoordelijk voor het (zeil) technische gedeelte van de tochten, maar hij brengt iedereen graag de nodige kneepjes van het zeilen bij.

Het vaargebied
Er zijn diverse mogelijkheden: Meevaren met de flottielje of bareboat.
Indien je kiest voor flottielje biedt SailBest de unieke mogelijkheid dat de schipper na het varen van boord gaat en dat men met familie of vrienden van voldoende privacy kunt genieten. De schipper is alleen aan boord tijdens het varen en zal zorgen dat u veilig en wel in de volgende aanlegplek komt.
Indien er gekozen wordt voor bareboat bepaalt je zelf de route en dagindeling, de schipper blijft aan boord en zal in een eigen hut verblijven. Er moet dan bij de keuze van het schip rekening gehouden worden met een privé-hut voor de schipper.

Extra kosten:
De kosten voor de boodschappen en maaltijden aan boord, alsmede havengelden, transitlog, brandstof en de eindschoonmaak zijn niet in de prijzen inbegrepen.

Maaltijden:
Aan de bemanning de vrijheid om de maaltijden aan de wal of aan boord te gebruiken. Als je in de flottielje meevaart, is de route zodanig dat er altijd een restaurantje aan de wal aanwezig is. Wanneer je geen gebruik maakt van het restaurant maar wél van de faciliteiten op de steiger kán havengeld berekend worden door de eigenaar van het restaurant.
 

Klik hier voor aanbiedingen Volledige prijslijst Klik hier voor een offerte Klik hier om te reserveren