Aanbieding
Wij zijn alle dagen, ook tijdens het weekend, bereikbaar voor Informatie

Aanbieding
Altijd de beste aanbieidng onder de zon!

8- daagse Blue Water Flottielje (2)

 

Sailing in Paradise: Zeilen door het mooiste natuurgebied van Turkije en overnachten en genieten van de gastvrijheid van de mensen in de romantische baaitjes, Tomb Bay, Tersane en Fresh Water Bay met hun kristal heldere zwemwater.


Vertrekdata: 4 juni, 20 aug., 17 sept. en 1 october.

​Indien je 2 weken wilt varen is deze route uitstekend te combineren met de Blue Water route (1)

  Dag 1: Amsterdam – Göçek: 
Op de luchthaven van Dalaman staat de SailBest chauffeur klaar om iedereen naar het gezellige Göçek te brengen. De busrit duurt ongeveer 20 minuten.  De chauffeur zal in Göçek iedereen naar de desbetreffende haven brengen, en in de loop va de dag zal de flottieljeleiding langskomen om kennis te maken. ’s Avonds is er alle gelegenheid om tijdens de maaltijd in het restaurant Limon aan de boulevard, kennis te maken met de andere deelnemers aan de flottielje.

Dag 2: Göçek - Tomb Bay : 
Na een uitgebreide technische uitleg op het schip en de eerste briefing met verkoelend drankje bij restaurant Limon aan de boulevard van Göcek, gaan we op weg naar onze eerste aanlegplaats. De directe afstand is kort, maar de baai van Göçek  heeft vele mogelijkheden  om er een prachtige zeildag van te maken. Heerlijk aan de wind naar de prachtige baai van Tomb Bay. Vele graftombes zijn nog te zien in de bergwanden om je heen. De maaltijd gebruiken we in het Zeytin restaurant van Ali en Bilal en na het eten lekker natafelen aan de grote open haard.

Dag 3: Tomb Bay - Fresh Water Bay :  
Ontbijtje op de wal of op de boot met het kabbelende water om je heen…..een verkoelende duik in het kristalheldere water…..wil je hier nog wég??  Eigenlijk niet maar we gaan tóch want we hebben nog veel meer mooie plekjes deze week. Het prachtige Fresh Water Bay staat vandaag op het programma. Even de berg op naar het restaurant van Ali en Lek, zijn thaise vrouw, wat terug te vinden is in de invloeden van de gerechten in de keuken.

Dag 4: Fresh Water Bay - Tersane Eiland :
In de ochtend kan je een uitdagende klimwandeling doen naar het verlaten Griekse dorpje Kaya Köy aan de andere kant van de berg. Daarna zetten we koers naar de overkant van de Fethiyebaai richting het enige eiland waar we aan leggen. Oversteken in de grote baai van Fethiye met bijna altijd prachtige "halve" wind, dit wordt een lekker tochtje vandaag. Op dit bijna onbewoonde eiland is een restaurantje met steiger. Hier serveert men eenvoudige maar uitstekende maaltijden. Op het eiland zijn nog veel Byzantijnse resten te ontdekken.

Dag 5: Tersane Eiland - Fethiye: 
Vandaag zetten we koers naar de leuke stad van Fethiye. De bootschappen kunnen weer op peil gebracht worden en de maaltijden gebruiken we weer bij onze goede vriend Unal en het Megri restaurant. Fethiye heeft een fantastische autentieke Hamam waar je je heerlijk kunt laten verwennen. In de ochtend is er gelegenheid om een halve dag excursie te maken naar de prachtige Saklikentkloof.

Dag 6: Fethiye - Wall Bay: 
Aan het einde van de baai liggen twee lange steigers van het restaurant, waar wij "langszij" kunnen aanleggen. Enkele jaren geleden is het restaurant en terrassen etc. verbouwd tot een zeer luxe geheel, weer een leuke afwisseling dus, vanavond naar de heuse coctailbar!

Dag 7: Wall Bay - Göçek : 
Al weer het laatste traject naar Göçek. Nog even genieten van deze laatste dag, onderweg nog even ankeren voor een zwemstop. 's Avonds genieten van een afscheidsdiner op de gezellige boulevard.

Dag 8: Göçek - Amsterdam:
Afhankelijk van de vluchttijd een ontbijtje/ brunch/ lunch voordat de transferbus je op komt halen om naar de luchthaven te brengen. 

​Indien je 2 weken wilt varen is deze route uitstekend te combineren met de Blue Water route (1)
 

Klik hier voor aanbiedingen Volledige prijslijst Klik hier voor een offerte Klik hier om te reserveren