Aanbieding
Wij zijn alle dagen, ook tijdens het weekend, bereikbaar voor Informatie

Aanbieding
Altijd de beste aanbieidng onder de zon!

15 daagse Datça West flottielje: 

 

Sailing in Paradise: Onze 2 weekse Special richting het westen staat bol van cultuur, natuur, historische restanten en culinaire hoogstandjes. We nemen je mee naar het mooiste zeilgebied wat deze streek kent en waar de rust in de baaien je nog steeds kan betoveren.

 


Vertrekdatum: 10 juni, 15 juli, 29 juli en 2 september 2023
 

We hebben de route zodanig samengesteld dat er een mooie afwisseling is in kortere en langere zeildagen en aandewindse en ruime windse rakken. We varen een echte route en de afwisseling in het gebied is dan ook erg groot.
Kleine knusse plekjes waar de tijd heeft stil gestaan zoals Bozukale en Sailors Paradise, prachtige natuur met turquois blauw water in de baai van Dirsek, afgewisseld met het pitoreske van oorsprong vissersplaatsje Datca waar we op zaterdag proberen te zijn en je de weekmarkt kan bezoeken.
 
 
De eerste dag blijven we in een van de baaien in het prachtige groene gebied van Göcek en Fethiye waarna we op maandag naar “buiten” gaan. Als er liefhebbers zijn om de plaats Daliyan te bezoeken waar je met een klein bootje de delta in gaat om de beroemde Koningsgraven van Daliyan te zien, maken we een stop in Ekincik.
Via de prachtige kustlijn gaan we verder westwaarts bijvoorbeeld richting Serce Limani met een tuin vol Eucalyptusbomen
Het Octopusrestaurant in Sögüt mag je echt niet missen en dat zullen we in deze tocht dan ook zeker een bezoekje gaan brengen. De prachtige baaien van de broers Ali en Mehmed, respectievelijk Dirsek en Sailors Paradise zijn een must. Fantastisch eten bij een zeer gastvrije familie dit kan je bijna niet beschrijven, dat moet je zelf beleven.
Afwisselend met de kleine plaatsjes Orhaniye en Datca en de “baai van de kapotte kastelen” Bozukale met vele restanten uit de byzantijnse periode is deze route een absolute aanrader voor elke zeiler.
De laatste donderdag zullen we weer in een van de baaien rond het gebied van Göcek zijn waar we weer van deze prachtige natuur en heerlijk eten kunnen genieten.
 
Kortom, voor ieder wat wils. Veel cultuur en oudheden te bezoeken, prachtig zwemwater in alle baaien, heerlijk afwisselende maaltijden in de beste restaurantjes en last but not least: We kunnen als SailBest door de jarenlange ervaring en contacten op alle plekken je ligplaats reserveren. Geen zorgen of je wel of geen plekje hebt aan steiger en dus ook alle tijd hebt om de dag naar eigen keuze door te brengen.


Klik hier voor aanbiedingen Volledige prijslijst Klik hier voor een offerte Klik hier om te reserveren