Aanbieding
Wij zijn alle dagen, ook tijdens het weekend, bereikbaar voor Informatie

Aanbieding
Altijd de beste aanbieidng onder de zon!
Aanbieding
Tijdens de Corona crisis zijn we bereikbaar, u kunt ons NIET bezoeken. Tijdens deze bijzondere tijden zijn we elke maandag van 10 – 17 uur telefonisch bereikbaar: 0168 226008. De rest van de week kunt u ons 24/7 per mail bereiken: info@sailbest.nl

Zeilcursus en opfriscursus

 
Zeilcursus in Turkije op maat!

Voor een zeilcursus bij SailBest heb je geen zeilervaring nodig!

Altijd al graag leren zeilen gecombineerd met een vakantie en zeker zijn van mooi weer? SailBest biedt deze unieke mogelijkheid voor een 8 daagse zeilcursus op maat.

Voor een cursus bij SailBest heb je geen zeilervaring nodig.
Alle wenselijke vaardigheden komen in deze 8-daagse cursus aan bod, de zeilcursus wordt aangepast aan de wensen van de bemanning en eventueel reeds opgedane vaardigheden.
De opzet is, dat men na 1 week cursus zelfstandig met een flottielje mee kan gaan.

Men huurt zelf het schip naar keuze en de instructeur vaart overdag mee aan boord en zal na het afmeren overstappen naar het moederschip van de flottielje. Hierdoor is de privacy tijdens de uurtjes aan de wal gewaarborgd.Meer informatie
 

 

Opfristraining:


Het is misschien jaren geleden dat je hebt gezeild of men gaat voor het eerst met het hele gezin op pad. Dan is een 1 of 2 daagse opfristraining een mooie voorbereiding voor het slagen van een zeilvakantie.

Het is fijn om voor je zeilvakantie alle "ins and outs" van een gehuurd schip door te nemen tijdens de training.

De 1 of meerdere dagen opfriscursus worden in Nederland gegeven vanuit Willemstad of Lelystad.


Meer informatie