Aanbieding
Wij zijn alle dagen, ook tijdens het weekend, bereikbaar voor Informatie

Aanbieding
Altijd de beste aanbieidng onder de zon!
Aanbieding
Tijdens de Corona crisis zijn we bereikbaar, u kunt ons NIET bezoeken. Tijdens deze bijzondere tijden zijn we elke maandag van 10 – 17 uur telefonisch bereikbaar: 0168 226008. De rest van de week kunt u ons 24/7 per mail bereiken: info@sailbest.nl

Palmiye Hotel


Faciliteiten
Foto's
Prijzen
Auto
Omgeving

Kamers:

Badkamer met douche en toilet
Balkon of terras
Airco

Verzorging:

Logies en ontbijt
 

Hotelfaciliteiten:

Verzorgde Tuin
Zwembad met zonneterras, ligbedden en parasols
Receptie
 

Restaurant:

Het smaakvolle en comfortabele restaurant biedt plaats 100 gasten. Gasten kunnen kiezen om hun maaltijd in het restaurant binnen, of buiten in de prachtige tuin te gebruiken. Alle gerechten worden gekookt door Mama verse groenten uit eigen tuin. Er is een uitgebreide menukaart, waar traditionele Turkse en Europese gerechten opstaan en alle maaltijden worden geserveerd in de gemoedelijke en gezellige sfeer, dat is het bekende handelsmerk van dit hotel. Familieleden en medewerkers die meerdere talen spreken zullen u van dienst zijn.
 

Zwembad:

Het zoet water buitenzwembad is zorgvuldig onderhouden, en heeft volledige lounge faciliteiten.  De gehele dag zijn hier drankjes en maaltijden beschikbaar.

Bars:

Er zijn twee bars, één bij het zwembad en één in het restaurant met een uitgebreide selectie drankjes, lokale bieren, raki en sterke dranken, geïmporteerde dranken en cocktails. Als u graag een fles wijn gebruikt is er een uitgebreide en gevarieerde wijnkaart.

 

Boot faciliteiten:

Ook jachten en motorboten zijn van harte welkom op de Palmiye aanlegsteiger met gratis elektriciteit en water. Ook is er diesel op de steiger verkrijgbaar.  Gratis douche, toilet en gebruik van het zwembad.

 

Transfers en Excursies:

Vervoer van en naar de luchthaven kan worden geregeld met behulp van de eigen minibus. Dagtochten en excursies kunnen ook geregeld worden om de vele mooie plaatsen in de omgeving, zoals de watervallen of een van de historische bezienswaardigheden te bezoeken. Boottochten naar één van de prachtige omliggende baaien zijn op aanvraag beschikbaar.

Ook naar Palmiye? SailBest regelt het voor je!
 

 

Palmiye Hotel kan uitsluitend bij SailBest gereserveerd worden:


2- persoons kamer per nacht:
Bij bezetting met 2 personen inclusief ontbijt:  35,- per persoon.
3 de persoon op de kamer inclusief ontbijt:      25,- per persoon.

2- persoons kamer per week (7 nachten):
Bij bezetting met 2 personen inclusief ontbijt:  210,- per persoon.
3 de persoon op de kamer inclusief ontbijt:      175,- per persoon.

2- persoons kamer per nacht:
Bij bezetting met 1 persoon inclusief ontbijt:      45,- per persoon.

2- persoons kamer per week (7 nachten):
Bij bezetting met 1 persoon inclusief ontbijt:     315,- per persoon.

 

Voor de combinatie van een zeilvakantie en deze accomodatie sturen wij u gaarne een prijsopgaaf. Klik hier voor uw aanvraag.

Bij deze accomodatie is een auto niet inbegrepen.


Auto huur Renault Symbol:

Prijs per dag: 50,- euro.

Inclusief:
Onbeperte kilometers.
Volledige All Risk verzekering.
 

Orhaniye:


Orhaniye is een van de vele baaien, die deel uitmaken van het gebied genaamd Hisaronu. Vele jaren geleden was dit gebied genoemd Bybassos. De Akropolis van godin Hemithea en Kastabos liggen dicht bij Orhaniye, deze historische ruïnes liggen op ongeveer 760 meter hoog aan de kant van een berg in een kleine vallei. Het is mogelijk om deze nederzetting vanuit Orhaniye te bezoeken, via een steile weg, te voet of met een geschikt voertuig. De trip duurt ongeveer 1 uur. Een lokale bestuurder wordt aanbevolen. Deze nederzetting was op haar hoogtepunt in ongeveer 400 voor Christus en het was een gerenommeerd medisch centrum waar patiënten werd gezegd dat ze worden genezen in hun slaap, maar in de 2de eeuw voor Christus verloor het zijn belang  als gevolg van de verovering door Rhodos en later Rome. Delen van de stadsmuur zijn nog te zien. De tempel werd gebouwd in Ionische stijl met enkele Dorische elementen op de top van een ouder gebouw. Het was gewijd aan de godin Hemithea alwaar een slaapremedie werd gegeven aan pelgrims. Er zijn geschriften die beschrijven hoe de zieken werden behandeld in de tempel en hoe de genezing heeft plaatsgevonden.
 
In de mythologie is Hemithea de dochter van Staphylus, koning van Rhodos. Hij vroeg zijn dochters Molpadia en Parthenos om naar de geoogste druiven te gaan kijken, maar ze vielen in slaap en de zwijnen aten de vruchten op. Uit angst voor hun vader sprongen ze van de rotsen in zee. Apollo redde hen en nam Parthenos mee naar Barbassos  alwaar ze een tempel bouwde en Molpadia naar Pazarcik, een klein bergdorpje in de buurt. Molpadia is degene waarvan wordt gezegd dat zij de kracht om mensen te genezen in hun slaap had, zodat de dorpelingen haar Hemitea noemde en bouwde voor deze godin een tempel in Kastabos.
 
Beneden de tempel was het dorp en een theater, waarvan de zetels nog nauwelijks zichtbaar zijn. De Kastabeia festiviteiten werden regelmatig gehouden in deze plaats, en de historicus Diodorus vertelt dat deze festiviteiten waren zo druk dat de lokale taverne’s niet kon omgaan met de toestroom van bezoekers.
 
 
Terug naar overzicht