Aanbieding
Wij zijn alle dagen, ook tijdens het weekend, bereikbaar voor Informatie

Aanbieding
Altijd de beste aanbieidng onder de zon!

8- Daagse: One Way  Marmaris – Orhaniye

 

Met de mooie baaitjes Çiflik, Bozukale, Sailors Paradise, grote kans dolfijnen te ontmoeten bij Bozburun en de eindbestemming  Orhaniye.


27 april: Seizoens opening 25% korting bij 1 week en 50% bij 2 weken op de boothuur.
Vertrekdata:  27 april, 22 juni en 14 en 28 september. 
 
Dag 1: Amsterdam – Marmaris: 
Op de luchthaven van Dalaman staat de SailBest chauffeur klaar om iedereen naar de marina in Marmaris te brengen. De busrit duurt ongeveer 5 kwartier en onderweg kan je genieten van deze “groene” streek hetgeen zeker verrassend zal zijn. De flottieljeleiding zal in de Marina iedereen welkom heten en je naar het schip brengen. De bestelde “bootschappen” zullen lekker koud in de koelkast staan.  ’s Avonds is er gelegenheid om tijdens de maaltijd bij ons vaste restaurant "Caria" op de gezellige boulevard kennis te maken met de andere flottielje deelnemers.

Dag 2: Marmaris - Ciftlik: 12 mijl
Na een uitgebreide technische uitleg op het schip en de eerste briefing met verkoelend drankje op het terras  gaan we op weg naar onze eerste aanlegplaats. Deze baai is bekend om zijn rotsformaties en gezellige strandje waar veel Turkse dagtoeristen uit de directe omgeving komen. Ons vaste restaurant “Rafet Baba” zal een overheerlijk voorgerechten buffet klaarzetten en zal de grill flink opstoken om het vlees of de vis te bereiden.
 
Dag 3: Ciftlik – Bozukale: 17 mijl
Vandaag eerst een flink stukje “hoog” aan de wind naar Bozukale,  waar we gaan afmeren bij het Sailors House van Mustafa, één van de simpelste restaurantjes in ons programma, maar met een enthousiast team in de bediening en met een super kok.  Bozuk betekent kapot en Kale betekent kasteel: de baai van 3 kapotte kastelen, waarvan er één goed te bezoeken is en de grote muur vanaf zee al duidelijk te zien is. Ook gaan er verhalen dat hier vroeger piraten zich schuil gehouden hebben en dat kan je je goed voorstellen, want de ingang van de baai is niet te zien als je vanaf het westen komt aanvaren. Iedereen zal zich hier erg welkom voelen en na het afmeren krijg je een gratis kopje thee in het restaurant op zeer authentieke wijze klaar gemaakt.

Dag 4: Bozukale - Dirsek: 14 mijl
Dirsek, een baaitje met vele kleuren blauw in het water door de verschillende bodembegroeiingen. De naam Dirsek betekent letterlijk vertaald “elleboog” en dit is dan ook de vorm van de baai, goed beschut tegen elke wind. De gastvrijheid van de mensen in Dirsek is erg bijzonder, Ali met de hele familie zal iedereen een gezellige avond bezorgen met een overheerlijke maaltijd. Als je van knoflook houdt mag je garnalen eten anders écht niet, de verhouding garnaal / knoflookteen staat één op één.

Dag 5: Dirsek - Bozburun: 10 mijl
Bozburun is van oorsprong het middelpunt van het sponzen duiken geweest als tegenhanger van het Griekse eiland Symi. We meren af in het knusse haventje en op de kade zijn gezellige terrasjes en winkeltjes. Voor een scheerbeurt voor de heren kan de flottieljeleiding de beste kapper van Turkije aanbevelen. Bij Osman's Place aan de haven is het weer genieten van een overheerlijke maaltijd met o.a. verse vis, heerlijke curry's en supermalse steaks.

Dag 6: Bozburun – Sailors Paradise: 12 mijl
Sailors Paradise: De naam zegt het al, een paradijsje op aarde, waar Mehmed en zijn familie klaar staat om iedereen een fantastisch verblijf te bezorgen. Een klarinet spelende kok, die de lekkerste gerechten op tafel tovert, de dochter zwaait de scepter in het organiseren van de logistiek in het restaurant en dat doet ze heel goed, een douche die gebouwd is op de lengte van de eigenaar, een ijscoman die “ice cream” gilt vanuit zijn bootje. Maar na het eten de rust van de baai met een geweldig mooie sterrenhemel en dan weet je pas….inderdaad Sailors Paradise

Dag 7: Sailors Paradise - Orhaniye: 10 mijl
In alle stilte wakker worden van de geur van vers gebakken brood…..een verkoelende duik in het kristalheldere water…..eigenlijk zou je best langer willen blijven maar helaas is de laatste zeildag al weer aangebroken. We gaan naar Orhaniye de prachtige baai vól met pijnbomen. Stoere verhalen tijdens de maaltijd, over wat we deze week allemaal beleefd hebben zullen over tafel gaan. In de grote tuin gaan we genieten van een heerlijke maaltijd.

Dag 8: Orhaniye – Amsterdam: 
Het is weer tijd om naar huis te gaan, of naar een eventuele geboekte accommodatie. Afhankelijk van de vluchttijd, misschien nog een duik in het heerlijke zwembad? De transferbus zal iedereen weer op komen halen om naar de luchthaven te brengen. De flottieljeleiding zal iedereen uitzwaaien bij de bus.
 

Klik hier voor aanbiedingen Volledige prijslijst Klik hier voor een offerte Klik hier om te reserveren